obracím se na vás s prosbou


 jak jistě někteří správně pochopili z náznaku,budu se rozvádět.
Soužití v domácnosti s mým mužem už nadále není možné,když pominu,že se nemilujem a hodím za hlavu jeho "nálady" a řvaní po dětech,nemužu hodit za hlavu slova,že malíka vlastně ani nechtěl.
Pálí mě jak cecjch....
a nemužu hodit za hlavu narustající dluhy,které jsou bohužel i mé dokud jsme manželé
a tak po domluvě společné jsme se dohodli na rozvodu.
S manželem již několik měsícu nebydlíme spolu,přišli jsme o dum a já s dětmi šla bydlet jinam a o 100km dál.
Ovšem náš rozvod nebude jen tak 
máme dluhy a ne malé.....
děti jsou  v mé peči a já prostě malíka do ustavu ani nikam jinám nedám ,takže nemám možnost jít někam pracovat abych si přivydělala.
A proto váš žádám o pomoc při hledání dobrého právníka či přímo nějakého právníka,který by nám byl ochotný pomoci bezplatně.
Nástin situace:
 zustávám sama se třemi dětmi ,z toho s jedním (malíkem) postiženým,jediný muj příjem je PnP a výživné.
Nerada bych tedy skončila se třemi dětmi a s minimálním příjmem a pulkou dluhu(který co tak vím přesáhne milion -ne li víc a ze kterého jsem nikdy nic neměla),které nebudu mít z čeho splácet,v cizím místě a s věcmi zapujčenými od přátel,které by exekutoři mohli zabavit.
Kdyby byl někdo ochotný nám pomoci s rozvodem a vyrovnáním SJM(mažel by chtěl dluhy co měl uvedené v insolvenci ponechat na sebe )
***
Nechci dopadnout tak ,že tam kde s dětma ted jsme, budou zvonit cizí lidi a budou  brát věci ,které mi nepatří a které patří lidem co nám poskytli střechu nad halvou ,abychom mohli vubec "žít".
Proto sem se rozhodla tu veřejně požádat o pomoc ......
Chápu,že nekteré to překvapí,některé znechutí,ale opravdu nestojím o to,že lidem co nám poskytli střechu nad hlavou se odvěčím tím,že jim seberou jejich věci a to jen proto,že já si špatně vybrala svého skoro exmanžela.


2 Responses
  1. Unknown Says:

    Dobry den,
    predne bych Vam chtela vyjadrit moji podporu za Vasi odhodlanost a za to, jak jste ochotna pro svoje deti bojovat. Rada ctu Vas blog a ackoliv neprispivam komentari, jsem Vasim castym navstevnikem.
    Jsem sice vystudovany pravnik, ale nejsem primo advokat zabyvajici se rozvody (jsem notarska koncipientka), s Vasim svolenim se ale muzu poptat pratel napr. pres Facebook /samozrejme bez uvedeni konkretnich skutecnosti a Vasich udaju/, zda by nekdo nebyl ochoten pomoct. Jsem Vam samozrejme k dipozici s pripadnymi dotazy ohledne SJM atd., v nejhorsim bych byla schopna sepsat navrh na rozvod (pokud se rozvadite nespornym rozvodem, tj. jste s manzelem na rozdeleni majetku dohodnuti), ale jak rikam, neni to muj obor a proto bych to radeji nechala "fundovanejsimu" advokatovi.
    Kdytak mi napiste na email: tichva@gmail.com
    Petra


  2. Anonymní Says:

    Zrovna dávali pořad v televizi,že pokud vás přihlásí k trvalému pobytu,jsou ohroženi pokud nemají na všechny své věci doklady, označí úplně všechno.Držím palce,ať vše dobře dopadne.