Motol


vyšetření v Motole dopadlo tak,jak dopadlo.
Ve zprávě závěrem stojí:
V neurol náleze jsou autistické rysy vyvojová disfasie,centrální hypotonický syndrom bez myopatického syndromu.
diagozy:
F70
F80 
G71 myopatie neprokázana
A jelikož je náš malík "komplikovaný" do štědrého dne nás čeká týdenní hospitalizace.
Mezi řečí se s konečnou definitivností potvrdila metální retardaci.
I naše psychyatrička s mentální retardací souhlasí.


Při týdenním pobytu se bude dělat vyšetření magneticka rezonace,neuro vyšetření komplexní,eeg,epilepsie,psychiatrické a psychologické vyšetření a další věci související s hypotonii.
 A tak zase "křičím" z plných plic:
"bry ráno Vietname"
aneb vítejte v bojové zoně.
p.s. z genetiky přišli výsledky a malík má vyšší jaterní hodnoty takže na konci listopadu jdem na další odběry.
4 Responses
  1. Lenka Says:

    Hm, to jsou teda zprávy. Motol a ještě před vánocemi, to opravdu nezávidím. U nás to bylo padesát na padesát. Někteří dr. nás tam posílali, jiní se k tomu vyjadřovali skepticky, že pokud netrpí Sárinka záchvaty, stejně tam nic nezjistí. Budu vám držet palce, ať to tam nějak přečkáte a na vánoce máte jen samé dobré zprávy.


  2. Leni my byli u mudr. Poškové přímo v Motole a vzhledem k fakt komplikovanému stavu nás chce protlačit co nejdřív na tu hospitalizaci.Sice jsou tam bojové podmínky,ale já sem ráda.Konečně se malíkovi neuro věnuje tak jak má a ne jen letem světem :o).Už se potřebujem odpíchnout dopředu a kupodivu co sem dřív odmítala(tu MR) ted příjmám nějak už normálně,ono je fakt rozdíl když ti to naplno řekne " stará škola" doktoru ,než když s tím mává někdo kdo ti den předtím ,řekne že není ani ADHD .).Uvidíme jak to všechno dopadne,ted dost často nahrávám videa malíka ,změny chování atd. ,protože to usnadnuje mudrum "práci" ,sem ty videjka ani všechny nedávám ,někdy to není opravdu hezky pohled.


  3. Mija Says:

    Sid. Pokud to půjde přeju pohodový pobyt a výsledky, které vás pozitivně posunou dopředu. Jsi moc statečná ženská...vím, že Malíka milujete a to je motivace jak hrom, ale i tak.


  4. Amelie Says:

    Držím palce. U Jendy si hospitalizaci ani neumím představit. Naštěstí nám ji nikdo nedoporučoval.